به وبلاگ تارا خوش آمدید

۲۵ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

طرز تهیه کوکی شکلاتی به صورت فوری و مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی خوشمزه و مجلسی بدون فر و تابه ای، طرز تهیه و پخت کوکی شکلاتی ترک خورده مخصوص به همراه مواد لازم ، cookie shokolati
دستور پخت کوکی شکلاتی نرم و ترک خورده خوشمزه و مجلسی

کوکی شکلاتی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان می باشد. کوکی ها بیسکویت های خوشمزه ای هستند که در انواع مختلفی همانند کوکی هندوانه ای، کوکی کره ای انار، کوکی شکلاتی و ... درست می شوند.

در ظاهر شاید فکر کنید بیسکویت های کوکی بسیار سفت و خشک می باشند. در حالی که اگر این نوع شیرینی ها به شیوه درست طبخ شوند، بسیار ترد و نرم هستند. شما می توانید با پخت کوکی شکلاتی از مهمان های خود در عید با این شیرینی خوشمزه پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی کوکی شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کوکی شکلاتی را برای شما آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کوکی شکلاتی خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم کوکی شکلاتی - 30 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 125 گرم
آرد یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
پودر قند 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
توجه : تمامی مواد با لیوان فرانسوی دسته دار اندازه گیری شده اند. با این مواد لازم می توانید 30 عدد کوکی شکلاتی درست کنید. در صورتی که مقدار بیشتری کوکی نیاز دارید می توانید از دو یا سه برابر مواد لازم گفته شده برای 60 یا 90 عدد کوکی شکلاتی استفاده کنید.
مراحل تهیه کوکی شکلاتی

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع در یک ظرف کره ذوب شده را با پودر قند الک شده + زرده تخم مرغ + وانیل و پودر کاکائو مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند.

2. سپس آرد + نشاسته ذرت و بکینگ پودر الک شده را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. میزان دقیق آرد اضافه شده بستگی به خمیر دارد و آرد را باید تا جایی اضافه کنید که خمیرلطیف و نچسب شود. مواظب باشید آرد را زیادی سفت نکنید. می توانید با قاشق و یا اینکه با انگشت های خود همه را باهم مخلوط کنید تا خمیر لطفی بدست بیاید. هم اکنون خمیر کوکی شکلاتی ما آماده پخت است.

3.در این مرحله کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و از خمیر به اندازه یک گردو برمی داریم و با دست آن را گلوله می کنیم. سعی کنید زیاد با خمیر بازی نکنید چون در این صورت بعد از پخت کوکی شما خشک خواهد شد. بعد از اینکه تمامی خمیر را گلوله کردیم به کمک کارد خط هایی روی کوکی درست می کنیم.(همانند عکس بالا)

4. سپس سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. حتما در اواخر پخت کوکی ها را تست کنید و مواظب باشید نسوزند. در ابتدا کوکی یکم نرم هستند ولی بعد از خنک شدن سفت می شوند. بعد از اینکه کوکی ها پختند سینی فر را بیرون می کشیم و صبر می کنیم تا کوکی ها خنک شوند.

5. بعد از خنک شدن کوکی ها، روی کوکی ها دقیقاً همون قسمت هایی که با کارد درست کردیم را با شکلات آب کرده پر و تزیین می کنم و در انتها در صورت تمایل می توانید روی کوکی ها را با کمی پودر پسته تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این کوکی های شکلاتی خوشمزه و مخصوص لذت ببرید.

نکات پخت کوکی شکلات

آرد حتما از آرد سفید ممخصوص کیک و شیرینی استفاده کنید و به جای کره هم می توانید از روغن کاملا جامد هم استفاده کنید با کره کوکی شکلاتی ترد تر می شود.

برای پودر قند می توانید شکر را در خانه آسیاب کنید و هیچ فرقی ندارد. اما نشسته ذرت با آرد ذرت فرق دارد. نشاسته ذرت سفید تر است و آرد ذرت زرد است.

۳۰ دی ۹۷ ، ۱۱:۲۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

عکس گل رز قرمز زیبا و عاشقانه شیک

عکس گل رز قرمز

گل رز قرمز ، عکس های گل رز قرمز زیبا و عاشقانه فانتزی برای پروفایل ، تصاویر و عکس نوشته گل رز قرمز شاخه گل و سبد و دسته گل رز قرمز ، gole roze ghermez
تصاویر زیبا از گل های رز قرمز عاشقانه و رمانتیک ویژه پروفایل

گل رز قرمز که به عنوان ملکه گل ها مشهور است جزو پرطرفدارین و معروف ترین گل در سراسر جهان می باشد. گل رز قرمز عطر و بوی بسیار زیبایی دارد و برای همین در صنعت عطرسازی از این گل استفاده می شود.

جالب است بدانید بوی گل رز قرمز آرامش بخش اعصاب می باشد و بخاطر همین در عطر درمانی هم استفاده می شود. گل رز قرمز در بسیاری از کشورهای جهان همانند ایران ، آمریکا، ایتالیا، انگلستان، بلغارستان و ... به عنوان گل ملی انتخاب شده است.

عکل شاخه گل رز زیبا و عاشقانه برای پروفایل

عکس شاخه گل رز زیبا

اگر کسی به شما گل رز قرمز هدیه بدهد نشانه و نماد چیست؟

گل رز قرمز نماد عشق پاک می باشد. از گل رز قرمز تیره، برای ابراز دلگرمی و غم و اندوه در بعضی اوقات استفاده می شود.

امروزه بسیاری از اشخاص، برای ابراز و نشان دادن عشق و علاقه خود، از گل رز قرمز استفاده می کنند. پیشنهاد می کنیم شما هم برای ابراز عشق و علاقه خود به همسرتون از این گل زیبا و رمانتیک استفاده کنید.

تصاویر زیبا گل های رز قرمز عاشقانه زیبا و رمانتیک

در ادامه این پست بارونک تصاویر و عکس نوشته های زیبا از گل های رز قرمز را به صورت تکی و شاخه ای + سبد و دسته گل آماده کرده ایم که می توانید از آن ها برای عکس پروفایل و یا پس زمینه موبایل خود استفاده کنید.  در ادامه این تصاویر زیبا و قشنگ را مشاهده می کنید.

عکس نوشته زیبا گل رز دوستت دارم برای پروفایل

عکس گل رز قرمز عاشقانه و زیبای قلب

مجموعه عکس گل های رز قرمز زیبا و عاشقانه ویژه پروفایل

تصاویر زیبا از گل رز طبیعی در طبیعت

گلدان گل رز زیبا ، عکس سبد گل رز قرمز با پاپیون قرمز

عکس گل رز قرمز لای کتاب

گل رز زیبا و غنچه گل رز برای پروفایل

عکس زیبای گل رز طبیعی

دسته گل رز قرمز زیبا و عاشقانه برای پروفایل ، دسته گل رز قرمز زیبا برای تقدیم کردن به همسر

زیباترین گل های رز قرمز

عکس 2 عدد گل رز قرمز با دو عدد حلقه نامزدی

عکس گل رز قرمز با حلقه نامزدی فوق العاده شیک و زیبا

عکس گل رز قرمز رنگ تیره غمگین و عاشقانه

عکس دسته گل رز فوق العاده زیبا و عاشقانه

تصاویر زیبا از دسته گل رز قرمز

تصاویر انواع دسته گل رز زیبا برای مراسم خواستگاری

عکس دسته گل رز قرمز زیبا و شیک

عکس گل رز قرمز قلب دار

عکس جعبه گل رز قرمز ، جعبه شیک پر از گل رز قرمز برای همسر

جعبه گل رز قرمز زیبا و عاشقانه برای پروفایل

۳۰ دی ۹۷ ، ۱۰:۵۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

سوپ گشنیز | طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مجلسی ساده با گشنیز و ریحان با عکس ، بهترین دستور پخت سوپ گشنیز به همراه مواد لازم ، soap geshniz
دستور پخت سوپ گشنیز خوشمزه و مجلسی با تزیین گشنیز و جعفری

سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه و معروف ایرانی است و طرفداران خاصی دارد. در طبخ این سوپ از گشنیز تازه ، هویج ، جو و ماست استفاده می شود. اگر از خوردن سوپ های تکراری خسته شده اید حتما سوپ گشنیز را برای یکبار هم که شده درست کنید و طعم بی نظیر آن را بچشید.

سوپ گشنیز سوپ ساده و خوشمزه ای است و در بسیاری از شهرهای ایران با دستورهای متفاوتی طبخ می شود. برای مثال در برخی از دستور های آشپزی این سوپ، در انتهای پخت همانند سوپ شیر، خامه اضافه می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ گشنیز آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ گشنیز را برای 4 تا 5 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سوپ گشنیز خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم سوپ گشنیز - 4 نفر
جو پوست کنده 1 لیوان
هویج 2 عدد متوسط
ماست دو لیوان
گشنیز خرد شده یک لیوان
سیر دو حبه
آب مرغ دو لیوان
فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ گشنیز

1. ابتدا جو از از چند ساعت قبل خیس می کنیم تا راحت تر پخته شود. من همیشه از جو پوست کننده در طبخ سوپ گشنیز استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید به جای جو پوست کنده از جو پرک یا برنج ایرانی استفاده کنید. برای شروع جو پوست کنده را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم و جو پخته شده را کنار می گذاریم.

2. برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید اما من چند تکه استخوان مرغ که کمی هم گوشت داشتند به همراه یک عدد پیاز چهار قاچ شده ، نمک ، یک تکه زنجبیل و مقداری آب روی حرارت گذاشتم تا بپزد. بعد از پخت از آبش برای سوپ استفاده کردم.

3. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. اگر احساس کردید آب سوپ کم است مقداری آب اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را اضافه می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند.

4. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه همچنین مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم و صبر می کنم تا همه مواد با حرارت ملایم بپزند و جو لعاب بدهد.

5. در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد. وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. مواظب باشید زیاد رنگ گشنیز تغییر نکند.

6. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. بعد از کمی هم زدن حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنم و در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید. سپس سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم.امیدوارم از خوردن این سوپ گنشیر خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نکات پخت سوپ گشنیز

اضافه کردن خامه

در بعضی از دستور العمل ها، به این سوپ خامه هم اضافه می کنند. شما هم در صورتی که مایل باشید می توانید در انتهای پخت مقداری خامه یا سس مایونز هم به سوپ گشنیز اضافه کنید.

۲۸ دی ۹۷ ، ۱۶:۰۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

آموزش کامل طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی ، طرز تهیه سالاد روسی اصل و خوشمزه ، مواد لازم و آموزش دستور درست کردن سالاد روسی مجلسی قالبی ، russian salad
دستور تهیه سالاد روسی ساده و اصل خوشمزه و مجلسی

سالاد روسی از خوشمزه ترین و معروف ترین سالاد های روسی می باشد و طرز تهیه آن بسیار آسان است. این سالاد به دلیل طعم عالی اش هم اکنون در بسیاری از رستوران و هتل ها، در تمامی کشورها همانند ایران سرو می شود.

طعم و مزه سالاد روسی تقریباً شبیه سالاد الویه می باشد و برای کسانی که عاشق سالاد الویه هستند بهترین پیشنهاد می باشد. جالب است بدانید این سالاد در کشور روسیه به عنوان سالاد الویه روسی شناخته می شود و غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو می باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سالاد روسی اصل آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم سالاد روسی برای 4 نفر آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید سالاد روسی خوشمزه و خانگی درست کنید.

مواد لازم سالاد روسی – 4 نفر
سیب زمینی 3 عدد متوسط
هویج 1 عدد
خیار شور ۲ عدد
ذرت 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
کالباس ۲ ورق
نخود فرنگی 3 قاشق غذاخوری
شوید تازه به میزان دلخواه
سس مایونز به میزان لازم
مراحل تهیه سالاد روسی

1. ابتدا سیب زمینی ها را پس از شستن پوست می گیریم و به صورت نگینی یا مکعبی ریز خرد می کنیم. سپس سیب زمینی خرد شده را در یک قابلمه آب جوش می ریزیم و کمی هم نمک می زنیم و بعدش به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزد. بعد از پخت، سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

2. هویج را هم به صورت نگینی و یا مکعبی خرد می کنیم و در قابلمه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پخت، هویج ها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را هم پس از اینکه آبپز کردیم به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. نخود فرنگی هم اگر از کنسرو استفاده کنید نیازی به پخت نیست در غیر اینصورت باید آن را هم بپزید.

3. در این مرحله سیب زمینی، تخم مرغ و هویج پخته شده را در یک ظرف بزرگتر به همراه کالباس خرد شده، نخود فرنگی پخته شده و ذرت می ریزیم و تمامی مواد را باهم مخلوط می کنیم. سپس مقداری شوید و یا هر سبزی دیگری که دوست دارید اضافه می کنیم و دوباره همه مواد را باهم مخلوط می کنیم.

4. برای سس سالاد روسی می توانید فقط از سس مایونز استفاده کنید. اما من همیشه دو قاشق غذاخوری سس مایونز را با مقداری ماست مخلوط می کنم و سپس اضافه می کنم. در انتها مقداری نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه می کنیم و همه مواد را به خوبی باهم مخلوط می کنیم.

5. هم اکنون سالاد روسی ما آماده است اما برای اینکه سالاد خودش را بگیرد و خوشمزه تر شود بهتر است آن را به مدت ساعت، داخل یخچال قرار بدهیم تا به خوبی جا بیفتد. شما می توانید این سالاد روسی را به عنوان پیش غذا و یا حتی برای شام سرو کنید. امیدواریم از خوردن این سالاد روسی خوشمزه لذت ببرید.

۲۷ دی ۹۷ ، ۱۹:۰۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

طرز تهیه نان سیب زمینی به صورت فوری و خوشمزه

طرز تهیه نان سیب زمینی

نان سیب زمینی ، طرز تهیه نان سیب زمینی خوشمزه و خانگی در فر و تابه ای ، دستور پخت نان سیب زمینی مجلسی در خانه ، nane sibzamini
دستور پخت نان سیب زمینی ساده و شکم پر با فر و بدون فر

نان سیب زمینی یکی از نان های خوشمزه و معروف می باشد و طرفداران خاصی دارد. نان سیب زمینی بافتی بسیار نرم و اسفنجی دارد و شما می توانید این نان خوشمزه را برای صبحانه خود درست کنید.

نان سیب زمینی شهرهایی مثل نیشاپور ، بجنورد و قوچان بسیار معرروف می باشد. اگر تا به امروز نان سیب زمینی نخورده اید پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این نان سیب زمینی خوشمزه را امتحان کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن نان سیب زمینی آشنایی ندارید ما در این پست دستور آشپزی بارونک ، طرز تهیه نان سیب زمینی به همراه مواد لازم را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید نان سیب زمینی خوشمزه و مخصوص درست کنید.

مواد لازم نان سیب زمینی - 15 عدد
سیب زمینی پخته و له شده یک لیوان
آرد سه و نیم لیوان
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده پنج قاشق سوپ خوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم یک لیوان


مراحل تهیه نان سیب زمینی فریبا

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسید. آرد را هم بهتر است یکبار الک کنیم. حالا سیب زمینی ها را پس از شستن در یک قابلمه با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و نرم شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها پختند آن ها را پوست می گیرم و به کمک گوشت کوب له می کنیم.

2. برای شروع آرد الک شده را در یک ظرف مناسب می ریزیم و بعدش سیب زمینی پخته و له شده را به همراه خمیر مایه + نمک + روغن + تخم مرغ و شیر را به ظرف حاوی آرد اضافه می کنیم و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم و بعدش ورز می دهیم تا خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم. اگر دیدید خمیر به دست تون می چسبد و چسبندگی زیادی دارد به مقدار خیلی کم آرد اضافه می کنیم تا چسبندگی خمیر کم شود. مواظب باشید خمیر را زیادی سفت نکنید. بعد از اینکه چسبندگی خمیر کم شد آن را به مدت 5 دقیقه با دست ورز می دهیم. البته اگر همزن داشتید می توانید با مفتول خمیر زنی این کار را انجام دهید.

3. حالا بر روی خمیر نایلون می کشیم و خمیر را به مدت یک و نیم ساعت اسراحت می دهیم. در ادامه از خمیر به اندازه چانه نان بر می داریم و آن را با دست گرد می کنیم و به شکل چانه در می آوریم. اگر اندازه چانه های شما مثل اندازه من باشد می توانید با این مقدار خمیر 15 عدد نان سیب زمینی خوشمزه درست کنید. بعد از اینکه همه خمیر را چانه کردیم آن ها را در یک سینی قرار می دهیم و حدود نیم ساعت استراحت می دهیم تا حجم چانه ها دو برابر شود.

4. بعد از نیم ساعت سینی فر را چرب می کنیم و دست مون را چربی می کنیم و چانه های نان را کمی با دست مون فشار می دهیم تا تخت شوند. سپس آن ها را با فاصله روی سینی فر می چینیم. حالا یک عدد تخم مرغ را در یک ماسه با چنگال می زنیم و سپس با قاشق یا برس روی نان ها را رومال می کنیم و بعدش در صورت تمایل کمی هم کنجد می زنیم. هم اکنون چانه های نان سیب زمینی ما آماده پخت هستند.

5. حالا سینی فر حاوی چانه های نان را در طبقه وسط فری که از 20 دقیقه قبل با حرارت 200 درجه سانتی گرام روشن کردیم و گرم شده می گذاریم و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا نان ها بپزد. توجه کنید بعد از این مدت حتما نان ها را تست کنید و اگر طلایی شده باشند گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها هم طلایی شود. خیلی زود روی نان ها طلایی می شود پس مواظب باشید آن ها را نسوزانید.

6. بعد از اینکه نان های سیب زمینی به خوبی پخته شدند آن ها را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم خنک شوند و بعد از خنک شدن کامل سرو می کنیم. می توانید این نان ها را به مدت چند روز داخل یخچال نگهداری کنید. امیدواریم از خوردن این نان های سیب زمیینی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت نان سیب زمینی
نان سیب زمینی شکم پر

برای این کار بعد از اینکه خمیر آماده شد مقداری از خمیر را برمی داریم و آن را با وردنه پهن می کنیم. بعد از پهن کردن قسمت های اضافی را برش می زنیم و مواد مورد نظرمون نظیر گردوی خرده شده و ... را وسط خمیر پهن شده می ریزیم و خمیر را با دست لوله می کنیم. سپس بقیه مراحل پخت را انجام می دهیم.

نان سیب زمینی بدون فر

شما می توانید نان سیب زمینی را در تابه نسوز هم درست کنید. برای این کار کف تابه را با کمی روغن یا کره چرب می کنیم و چانه های خمیر را کاملا پهن می کنیم . حالا چانه های خمیر را داخل تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا با حرارت ملایم بپزند. بعد از اینکه یک طرف نان ها پخته شد نان ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر نان ها هم بپزد.

۲۴ دی ۹۷ ، ۱۵:۳۵ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

بیوگرافی سیما تیرانداز | همسر و پسر سیما تیرانداز

بیوگرافی سیما تیرانداز

سیما تیرانداز ، بیوگرافی و عکس سیما تیرانداز و همسرش مجید جوزانی و پسرش آریانا ، همسر سیما تیرانداز کیست؟ ، پدر و مادر سیما تیرانداز
عکس سیما تیرانداز

سیما تیرانداز بازیگر مشهور سینما و تلویزیون متولد 9 شهریور 1349 در شهر تهران است. او از کودکی علاقه خاصی به بازیگری داشت اما خانواده اش به شدت مخالف بازیگر شدن او بودند اما برای رسیدن به آرزوهایش تسلیم نشد و هم اکنون یکی از بازیگران معروف و پرکار سینما و تلویزیون ایران می باشد.

تحصیلات و شغل دوم

سیما تیرانداز دارای دو مدرک لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد و فوق لیسانس کارگردانی و بازیگری از دانشکده سینما و تئاتر می باشد. خانم تیرانداز از زمانی که بازیگر شده است کار تدریس هم انجام می دهد و می گوید :

درسته تدریس بازیگری کار سخت و بسیار انرژی بر است اما با این حال من بدون توقف آن را در برنامه هایم دارم.

عکس ناصر هاشمی سیما تیرانداز ، همسر اول سیما تیرانداز کیست؟

ناصر هاشمی همسر اول سیما تیرانداز

ماجرای آشنایی و ازدواج با همسر اول

سیما تیرانداز در سال 72 در یکی از تئاتر های شهر با ناصر هاشمی هم بازی بود و همین موضوع باعث آشنایی بیشتر این دو نفر می شود و پس از شناخت خلق و خوی همدیگر در سال 74 تصمیم به ازدواج می گیرند اما این آشنایی و ازدواج زیاد دوام نمی آورد و این دو بازیگر در سال 82 از هم جدا می شوند.

علت طلاق از ناصر هاشمی

در آن زمان خبر جدایی سیما تیرانداز و ناصر هاشمی بعد از یک سال منتشر شد و هیچ وقت علت اصلی جدایی این دو زوج مشخص نشد. ناصر هاشمی بعد از جدایی از همسرش سیما تیرانداز و با گذشت 15 سال هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.

همسر جدید سیما تیرانداز ، عکس مجید جوزانی همسر فعلی سیما تیرانداز

مجید جوزانی همسر دوم سیما تیرانداز

عکس پسر سیما تیرانداز ، سیما تیرانداز و پسرش آریانا جوزانی

سیما تیرانداز و فرزند پسرش آریانا

ازدواج مجدد سیما تیرانداز

خانم تیرانداز بعد از جدایی از همسر اولش ، با مردی به نام مجید جوزانی آشنا می شود و این آشنایی خیلی زود منجر به ازدواج می شود. این دو زوج بعد از ازدواج در سال 88 صاحب فرزند پسری بنام آریانا می شوند.

خانم تیرانداز در این باره می گوید : آریان اولویت زندگی من است و در زندگی برایم از همه چیز مهم تر است. حتی اگر روزی متوجه بشوم که شغل من به پسرم لطمه می زند مطمئن باشید بازیگری را برای همیشه کنار می گذارم.

تصاویر جدید منتشر شده از سیما تیرانداز ، عکس های جدید سیما تیرانداز

تصاویر جدید سیما تیرانداز

شروع فعالیت بازیگری

من از همان دوران کودکی اش به بازیگری علاقه خاصی داشتم و آرزو داشتم که روزی بازیگر شوم. این عشق و علاقه با دیدن یک تئاتر به اوج خود رسید و برای همین تصمیم گرفتن به پدرم بگویم که می خواهم بازیگر شوم و پدرم گفت برای این کار باید به کلاس های بازیگری بروی ، اما من گرفتار درس و مشق بودم و نمی توانستم به کلاس های بازیگری بروم.

برای همین این علاقه کم کم در حال از بین رفتن بود تا اینکه یک روز در کلاس دبیرستان متوجه شدم که خواهر یکی از دوستانم در کلاس های بازیگری ثبت نام کرده است و من خیلی زود آدرس اموزشگاه را پرسیدم و برای ثبت نام به آموزشگاه رفتم و در کلاس های بازیگری شرکت کردم.

بعد از اتمام دوره های بازیگری خیلی طول نکشنید که پیشنهاد بازی در دو فیلم یزدگرد و هامون به من داده شد و من در این فیلم ها بازی کردم. شاید واقعا این از خوش شانسی من بود که تونستم به این سرعت پیشرفت کنم.

سیما تیرانداز و لیلا بلوکات

سیما تیرانداز در کنار لیلا بلوکات

مخالفت شدید خانواده

اما خانواده ام به شدت مخالف بازیگر شدن من بودند و با اشک و آه آن ها روبرو شدم اما با این حال تسلیم نشدم و در نهایت خانواده ام با بازیگر شدن من موافقت کردند چون از یک جایی به بعد وقتی دیدند که من راه خودم را انتخاب کرده ام و دیگر نمی توانند جلودار من باشند مجبور شدند با بازیگر شدن من موافقت کنند.

اگر بازیگر نمی شدم

سیما تیرانداز در این باره می گوید : از همان دوران دبیرستان به معماری هم علاقه داشتم و اگر بازیگر نمی شدم احتمالا شغل مهندسی معماری را انتخاب می کردم و الان کارمند بودم و زندگی ام کاملا متفاوت تر از الان بود.

۲۳ دی ۹۷ ، ۲۲:۰۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

طرز تهیه آش سبزی شیرازی برای صبحانه

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی ، دستور پخت و مواد لازم آش سبزی شیراز ، طرز تهیه آش سبزی شیرازی خانگی خوشمزه و مخصوص ، ash sabzi shirazi
دستور پخت آش سبزی شیرازی ساده مرحله به مرحله

آش سبزی شیرازی از آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد. آش سبزی شیرازی بسیار مقوی می باشد و در بعضی از شهرهای ایران همانند شیراز ، آبادان ، بوشهر و کازرون بیشتر طبخ می شود.

در سر تا سر ایران معمولا این آش را به عنوان صبجانه و یا عصرانه سرو می کنند و هم اکنون در مغازه های حلیم فروشی شیراز ، این آش به عنوان صبحانه فروخته می شود. همچنین آش سبزی شیراز همانند آش رشته به عنوان نذری هم استفاده می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه آش سبزی شیرازی آشنایی ندارید و تا به امروز این آش خوشمزه را درست نکردید نگران نباشید، ما در این آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم آش سبزی شیرازی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش سبزی خوشمزه و مخصوص برای 4 نفر درست کنید.

مواد لازم آش سبزی شیرازی 4 نفر
گوشت استخوانی 400 گرم
نخود یک پیمانه
برنج دو پیمانه
لوبیا قرمز یک پیمانه
عدس نصف پیمانه
پیاز دو عدد
سبزی آش شامل تره ، ترخون و شوید 400 گرم
نمک ، فلفل قرمز و زردجوبه به میزان لازم
مراحل تهیه آش سبزی شیراز

1. ابتدا باید حبوبات شامل نخود ، عدس و لوبیا را از شب خیس می کنیم تا هم نفخ آن ها از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برنج را هم از یک ساعت قبل خیس می کنیم. برای شروع برنج را در یک قابلمه به همراه 5 پیمانه آب روی حرارت قرار می دیم تا برنج بپزد. توجه کنید باید برنج را مثل برنج شله زرد بپزید و دونه برنج دیده نشود، به اصلاح له شود.

2. بعد از پخت برنج حالا باید سایر حبوبات را بپزیم. می توانید همه حبوبات را باهم یکجا بپزید ولی من با این کار موافق نیستم. چون از بین حبوبات عدس نسبت به نخود و لوبیا زودتر پخته می شود و لوبیا هم نسبت به نخود زودتر پخته می شود و اگر شما همه حبوبات را باهم بپزد عدس و لوبیا له می شود. پس بهتر است حبوبات را در ظرف های جداگانه بپزید و با استفاده از صافی آب آن ها را جدا کنید و دور بریزید.

3. در ادامه سبزی آش شامل تره ، ترخون و شوید را پس از اینکه پاک کردیم به خوبی می شوییم و به صورت خیلی ریز خرد می کنیم. می توانید برای این کار از خرد کن استفاده کنید. پس از اینکه سبزی آش را خرد کردیم آن را در تابه ای روی حرارت می گذاریم تا آب آن کاملا کشیده شود و رنگ سبزی تغییر کند.

4. همچنین گوشت را همانند گوشت حلیم بادمجونی می پزیم برای این کار گوشت استخوانی را در یک قابلمه به همراه چند لیوان آب ، پیاز ، زردچوبه و سایر ادویه روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بپزد. بعد از اینکه پخت آب گوشت را با صافی جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا بعدا به آش اضافه کنیم. گوشت را هم از استخوان جدا می کنیم و با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

5. بعد از اینکه همه حبوبات پخت آن ها را به همراه برنج و آب گوشت در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم سپس گوشت ریش ریش شده را به همراه سبزی تفت داده شده اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا آش با حرارت ملایم بپزد. اگر احساس می کنید آب آش کم است می توانید در این مرحله مقداری آب جوش اضافه کنید.

6.در ادامه یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه به همراه مقدار کافی روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس زردچوبه هم به اندازه کافی اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. بعدش پیاز داغ را به آش اضافه می کنیم تا آش شیرازی خوشمزه و خوشرنگی داشته باشیم.

7. بعد از اضافه کردن پیاز داغ ، مقداری نمک و فلفل قرمز در صورت تمایل اضافه می کنیم و آش را هم می زنیم و صبر می کنیم تا آش به خوبی بپزد. در انتهای پخت حدود یک سوم از آش را جدا می کنیم و به خوبی آن را می کوبیم و دوباره به آش اضافه می کنیم تا قوام پیدا کند. بعد از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و به خوبی جا افتاد آن را در ظرو سرو می کشیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش سبزی شیرازی خوشمزه لذت ببرید.

۲۳ دی ۹۷ ، ۱۲:۴۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

تعبیر خواب دزد و ترسیدن از دزد

تعبیر خواب دزد

تعبیر خواب دزد ، تعبیر دیدن دزد در خانه و ترسیدن ، تعبیر خواب گرفتن و فرار کردن دزد ، تعبیر دزدیدن طلا ، پول ، جواهرات و لوازم منزل ، tabir khab dozd
تعبیر دیدن دزد و دزدی کردن در خواب چیست؟

تعبیر دیدن دزد در خواب ، دیدن دزیدن ماشین ، وسایل منزل ، جواهرات و طلا ، کیف پول بانک و حتی خواستگار ، دیدن گفتن ، کتک زدن و فرار کردن آدم دزد بچه پسر و دختر ، دیدن آدم ربایی و دزدی از بانک ، میوه فروش و بستنی فروش در خواب و ... از خواب های متدوال ما در رابطه با خواب دزد می تواند باشد.

به هر حال اگر شما هم خواب دزد دیده اید ما در این پست بارونک ، کامل ترین تعبیر دیدن دزد در خواب را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب آماده کرده ایم که در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب خود را مشاهده کنید.


تعبیر دیدن دزد در خواب

منوچهر مطیعی : دیدن دزد در خواب نشانه دوست ، مهمان و یا مسافر است. همان طور که می دانید در علم تعبیر خواب ترسیدن در خواب نشانه شادی است و اگر شما خواب ببینید که دزد به خانه شما آمده است به یقین شما از او خواهید ترسید بنابراین شما با آمدن یک مهمان ، مسافر و یا دوست خوشحال خواهید شد.

در نتیجه دیدن دزد در خواب بر خلاف دنیای واقعی که از دزد ترس داریم خوب است.

حضرت یوسف دیدن دزد در خواب را نشانه فتنه می داند.

در کتاب جامع تعبیر خواب نوشته شده است :

وقتی دزد وارد خانه ای می شود همیشه به دنبال اشیاء گران قیمت خانه مانند طلا و ... می گردد و طلا هم در خواب نشانه غم و اندوه است. پس می توان نتیجه گرفت که هرکسی این ها را بدزدد، از ما غم و ناراحتی را دور کرده است. پس به یقین دزد در خواب همان دوست در بیداری است.

امام جعفر صادق (ع) دیدن دزد در خواب را بر 4 وجه تعبیر می کند :

مهمان – مسافر – روزی – شانس و اقبال


تعبیر خواب فرار کردن از دزد

آنلی بیتون : اگر شخصی خواب ببیند که دزدها به دنبال او می گردند، نشانه این است که دشمنان خطرناکی با آن شخص رقابت می کند و باید در ارتباط خود با دیگران نهایت احتیاط را بکند.


تعبیر خواب دزدی کردن

آنلی بیتون می گوید :
  • اگر خواب ببینید که شغل شما دزدی است و نیروی های انتظامی در تعقیب شما هستند نشانه این است که در یک روابط اجتماعی نامطلوب درگیر خواهید شد.
  • اگر در خواب دزدی را تعقیب کردید و یا اینکه او را دستگیر کردید نشانه این است که بر دشمنان خود غلبه خواهید کرد.
  • اگر در خواب دیدید که دزدی مشغول سرقت چیزی است این خواب نشانه عقده ها ، بداقبالی و کمبودهای روانی شما می باشد.
  • ابراهیم کرمانی : اگر مرد متاهلی خواب ببیند که مشغول دزدی و سرقت پول و طلا است، نشانه این است که پسر بزرگ او به راه خلاف کشیده خواهد شد و به علت دوستی با افراد نایاب، دست به کارهای گناه خواهد زد.

تعبیر خواب متهم شدن به دزدی

آنلی بیتون می گوید :
  • اگر در خواب شما را متهم به دزدی چیزی کردند نشانه این است که متاسفانه تعبیری اشتباه از رفتار شما می کنند و با این کار موجب آزار شما می شوند اما بعدا به حقیقت موضوع پی خواهند برد و این سوء تفاهم و تعبیر اشتباه به نفع شما تمام خواهد شد.
  • اگر خواب ببینید که شخصی را متهم به دزدی می کنند نشانه این است که در اثر تصمیم و تفکر شتاب زده با کسی درگیر خواهید شد.

تعبیر خواب دزد زدن به خانه

اگر خواب ببیند که به خانه یا مغازه یا محل کار شما ا دزد زده است نشانه این است که به زودی به شهرت اجتماعی شما حمله می شود تا آبروی شما را ببرند اما شما با شجاعت تمام از حیثیت و آبروی خود در مقابل دیگران دفاع خواهید کرد.

لوک اویتنهاو می گوید :
  • دزدیدن طلا در خواب نشانه خبرهای بد می باشد.
  • دزدیدن پول در خواب : باید مراقب باشید.

تعبیر خواب گرفتن دزد

اگر دزدی را به هنگام دزدی از خانه گرفتید نشانه افزایش روزی ، مال و نعمت می باشد.


تعبیر خواب آسیب خوردن از دزد

اگر خواب ببینید که دزدی به خانه شما آمده و به شما آسیب می زند نشانه ضربه خوردن از یکی از خویشاوندان نزدیک خواهد بود.


تعبیر خواب دستگیری آدم دزدها

اگر خواب ببینید که آدم دزدها را دستگیر می کنند نشانه این است که به زودی مبلغی پول به دست شما خواهد رسید.


تعبیر خواب دزدیدن ماشین ، وسایل منزل ، جواهرات ، طلا و سکه

برخی از معبران بر این عقیده اند که فرقی نمی کند دزد فرش و تلویزیون خانه شما را برده باشد یا اینکه ماشین ، کفش و یا حتی وسایل مغازه شما رو ... چون دزدیدن هر چیزی در خواب و دیدن دزد در خواب نشانه دوست ، مسافر و مهمان می باشد.


تعبیر خواب دزدیده شدن

اگر خواب ببینید که شما را می دزدند نشانه این است که یک تغییر ناگهانی و غیر منتظره در اطراف شما اتفاق خواهد افتاد.


تعبیر خواب دزدیدن بچه

حضرت دانیال می گوید : در کاری که ترس و بیم رسوایی وجود دارد به هیچ وجه شرکت نکنید و مواظب آبرو و حیثیت خود باشید. از دوستان نایاب خود فاصله بگیرید و دوری کنید و به شایعات و حرف های بی اساسی که مردم می زنند توجهی نکنید.


تعبیر خواب دزدیدن دختر بچه

اگر خواب ببیند که یک دختر بچه ای را دزدیده اند علامت این است که عشق شما متاسفانه فقط به ناکامی برمی خورد.


تعبیر خواب دزدیدن پسر

اگر خواب ببینید که پسر بچه ای را دزدیده اند خواب شما نشانه این است که یک مصیبت بزرگ در پیش است.

۲۲ دی ۹۷ ، ۲۳:۲۶ ۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

بهترین دستور پخت برای طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی ، دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه و مخصوص ، مواد لازم کرم و شیرینی دانمارکی خانگی زعفران بدون فر و ماکروفر ، shirini danmarki
دستور پخت شیرینی دانمارکی زعفرانی با کرم مخصوص مرحله به مرحله

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین شیرینی ها می باشد و در قنادی فروشی ها جزو پرفروش ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها می باشد. شیرینی دانمارکی دستور پخت بسیار ساده و آسانی دارد و شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را به صورت خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و مجلسی پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنایی ندارید ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم خمیر و کرم مخصوص شیرینی دانمارکی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش شیرینی پزی می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : با این مواد شما می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنید. اگر تعداد بیشتری از این شیرینی نیاز دارید می توانید مواد لازم گفته شده را دو برابر یا سه برابر کنید.

مواد لازم شیرینی دانمارکی - 50 عدد
آرد نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد متوسط
شکر سه چهارم پیمانه
شیر 1 یپمانه
روغن سه چهارم پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارمی
شکر یک پیمانه
آرد نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
وانیل به مقدار کم
گلاب یک قاشق غذاخوری صورت تمایل)
مراحل تهیه شیرینی دانمارکی

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع دو قاشق غذاخوری خمیر مایه را با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و به همراه یک پیمانه شیر در داخل یک کاسه می ریزیم و روی کاسه را با نایلون می پوشانیم و در یک جای نسبتاً گرم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا به اصطلاح عمل بیاید.

2. در این مدت زمان بهتر است کرم شیرینی دانمارکی را آماده کنیم برای این کار مقدار گفته شده آرد ، شکر ، شیر و آب را در تابه روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق می زنیم تا مایه یکدست و غلیظی بدست بیاید. در لحظات آخر وانیل و گلاب هم اضافه می کنیم و بعد از چند باری هم زدن تابه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانید به جای نیم پیمانه شیر و نیم پیمانه آب از یک پیمانه آب یا شیر به تنهایی استفاده کنید.

3. حالا خمیر مایه عمل آمده را با تخم مرغ ، روغن و زعفران مخلوط می کنیم و بعد از چند بار هم زدن آرد و شکر را به تدریج و به آرامی به مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. اگر احساس کردید خمیر چسبنده است کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا خمیر به دست مون نچسبد و بعدش خمیر را ورز می دهیم. توجه کنید نباید زیاد آرد اضافه کنید چون در این صورت شیرینی مون خشک خواهد شد.

4. بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد سطح کار خود را آرد می پاشیم و مقداری از خمیر بر می داریم و با کمک وردنه خمیر را باز می کنیم. نباید خمیر را خیلی نازک یا ضخیم باز کنید من نوارهایی با عرض 5 سانتی متر باز کردم و مقدار بزرگی یا کوچک بودن خمیر بستگی به خودتان دارد. بعد از باز کردن خمیر لبه آن کرم می زنیم و خمیر را به هر شکی که دوست داشتید رول کنید.

5. بعد از اینکه همه خمیر را به این روش رول کردیم داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی ها را با فاصله کنار هم روی سینی می چنیم تا بعد از پخت بهم نچسبند. حالا روی سینی را می پوشانیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا شیرینی ها استراحت کند. بعد از دو ساعت با زرده تخم مرغ روی شیرینی ها را رومال می کنیم و برای تزیین هم از کنجد ، پوسته و ... می توانید استفاده کنید.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های دانمارکی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزد. توجه کنید میزان حرارت فرها باهم متفاوت است و بهتر است مواظب باشید شیرینی ها نسوزد. برای گرم کردن فر باید فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه شیرینی ها پخت سینی را از داخل فر بیرون می کشیم و بعد از خنک شدن آن ها را داخل ظرف سرو می چنیم. امدواریم از خوردن این شیرینی های دانمارکی خوشمزه لذت ببرد.

نکات پخت شیرینی دانمارکی
نحوه نگهداری

بعد از پخت و خنک شدن شیرینی دانمارکی بهتر است آن ها را داخل جعبه شیرینی قرار بدهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال نگهداری کنید و به هیچ وجه نگهداری این شیرینی را در بیرون از یخچال پیشنهاد نمی کنیم. همچنین شما می توانید شیرینی دانمارکی را به مدت یک ماه داخل یخچال فریزر نگهداری کنید.

۲۲ دی ۹۷ ، ۱۳:۳۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری

بیوگرافی نسرین نکیسا و همسرش + زندگی شخصی و هنری

بیوگرافی نسرین نکیسا

نسرین نکیسا ، بیوگرافی نسرین نکیسا و همسرش سلیمان تاش و دخترهایش نسترن و نیلوفر ، همسر نسرین نکیسا کیست؟ ، nasrin nakisa
عکس نسرین نکیسا

نسرین نکیسا در 25 بهمن 1348 در شیراز متولد شد و اصالتاً قشقایی می باشد. پدرش هادی نکیسا از هنرمندان و آهنگسازان معروف ایل قشقایی می باشد و مادرش خانه دار است. او علاقه خاصی به طراحی و تزیین لباس های سنتی مخصوصاً ایل قشقایی دارد. نسرین نکیسا در یک خانواده هنری بزرگ شد و برای اولین بار فوت و فن بازیگری را زیر نظر پدرش آموخت. او دارای مدرک کارشناسی رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد است.

خانم نکیسا از جمله بازیگران بی حاشیه سینمای ایران می باشد و شاید صبوری و برخورد آرام و دور از حاشیه او ، یکی از مهمترین دلایل و علاقه کارگردان ها برای کار کردن با این بازیگر است.

ازدواج و همسر

نسرین نکیسا سال ها پیش با شخصی بنام سلیمان تاش ازدواج کرده و متاهل می باشد. حاصل این ازدواج دو فرزند دختر به نام های نسترن و نیلوفر می باشد.

تا به امروز هیچ عکس و خبری در مورد شوهر نسرین نکیسا و شغلش منتشر نشده است.

نسرین نکیسا و دخترانش ، عکس نسرین نکیسا و دخترهایش

نسرین نکیسا و دخترانش نسترن و نیلوفر نکیسا

نسرین نکیسا و دخترش ، عکس دختر نسرین نکیسا

عکس نسرین نکیسا و دخترش

شروع فعالیت بازیگری

نسرین نکیسا فوت و فن بازیگری را زیر نظر پدرش آموخت و بازیگری را با تئاتر شروع کرد. او برای اولین بار در سال 69 و در سن 21 سالگی در سریال مهر و ماه که در شیراز ساخته می شد ایفای نقش کرد و بعدش با بازی در سریال رنگ صدف به کارگردانی عباس رنجبر به شهرت رسید.

نسرین نکیسا در سریال یوسف پیامبر

یکی از سریال های به یاد ماندنی که نسرین نکیسا در آن ایفای نقش کرده است می توان به سریال یوسف پیامبر اشاره کرد. او در این سریال نقش دختر یعقوب نبی و خواهر یوسف را بازی می کرد. از جدیدترین کارهای او می توان به سریال ممنوعه و سریال بچه مهندس در کنار بازیگرانی همچون مریم کاویانی و اندیشه فولادوند اشاره کرد.

نسرین نکیسا و هادی حجازی فر بازیگر سریال ممنوعه

نسرین نکیسا در کنار هادی حجازی فر

علت کم کاری

من بین سال های 75 تا 85 بسیار پرکار بودم و خیلی سرم شلوغ بود. اما بعد از بازی در سریال یوسف پیامبر ، به علت به دنیا آمدن فرزندم مجبور شدم برای مدتی از بازیگری فاصله بگیرم.

و وقتی بازیگری برای مدتی کم کار می شود، ناخودآگاه کنار گذاشته می شود و حتی هزار دلیل و ذهنیت درباره او درست می شود. حتی در مورد او شایعه سازی می کنند. مثلا فلانی که دیگر کار نمی کند از ایران رفته و خیلی موارد دیگر ...

نسبت فامیلی با نیما نکیسا

تا به امروز هیچ خبری در رابطه با نسبت فامیلی نسرین نکیسا با نیما نکیسا دروازه بان سابق فوتبال منتشر نشده است.

تصاویر زیبای نسرین نکیسا ، عکس های شخصی نسرین نکیسا

تصاویر نسرین نکیسا

بازیگران مورد علاقه

من به شخصه از تمام بازی های شهاب حسینی لذت می برم و به دلم می نشیند. به نظرم آقای حسینی با کارش صادقانه برخورد می کند و به قول شاعر که می گوید : "چون از دل برآید لاجرم بر دل نشیند"

به غیر از شهاب حسینی به نظرم یه راحتی تو بازی بازیگرانی مثل ترانه علیدوستی ، نازنین بیاتی و بابک حمیدیان هست که پذیرش نقش هایشان را برای مخاطب راحت تر می کند.

الگوی خاص بازیگری

نسرین نکیسا : در این مورد باید بگم که من بازی همه بازیگرانی که در آثار داخلی و خارجی می بینم برایم الگو هستند چون بر این باور هستم بازیگری دنیایی است که کلاس درسش به وسعت همه آدماست و الگوها و نشانه های بی شماری برای یادگیری در این کلاس درس وجود دارد.

۲۰ دی ۹۷ ، ۱۹:۲۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تارا امیری